top of page
Søg
  • Forfatters billedeNikolaj Holck

3 Tips til video i 2020
Video er mindst lige så vigtigt i 2020, som det har været i de forgangne år. Men for at få succes med video, som en del af din markedsføring, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.1)    Forbruger insights

For at skabe succes med dit video-content, kræver det, mere end nogensinde før, at du bruger tid på at forstå din målgruppes adfærd og behov. Med en større insight sikrer du dig, at ramme din målgruppe og få mere kvalitativ eksponering og dermed højere ROI. Det behøver ikke være en stor omfattende undersøgelse med spørgeskemaer osv. Insights på en relevant målgruppe kan nemt findes gennem forskellige online rapporter eller ved, at du selv laver simple split-test på de forskellige platforme eller stadier i kunderejsen. På den måde får du nemt god og brugbar data til dit fremadrettede videomateriale.


2)    Fokus på det rette format

Der findes mange forskellige medier, hvor du kan eksponere dit videoindhold, men det giver ikke altid det optimale udbytte at bruge den samme video alle steder. Du skal igen her være endnu mere målrettet i forhold til mediets specifikationer og udnytte de forskellige muligheder for bedre eksponering. På medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, ser vi eksempelvis en meget bedre performance med det kvadratiske format (1:1 eller 4:5), hvor der på YouTube og websites oftest opnås en bedre effekt med 16:9 formatet. Det tager lidt ekstra tid at tilrette formatet, men tiden kan være det hele værd, hvis du vil have mest muligt ud af dit video-content.   


3)    Kvalitet frem for kvantitet

Som skrevet i indledningen, så bliver videocontent mere og mere vigtig. Det er fortsat det mest fortrukne medie på stort set alle SoMe platforme, og tiden der bliver brugt på at se video, er stadig stigende år for år. MEN dette sætter også nogle andre krav til dig, for konkurrencen er også kun blevet større, og målgruppens ”bull-shit filter” er blevet mere finmasket. Så når du vil lave video, så lav det ordentligt og have fokus på kvaliteten. Dermed ikke sagt at det skal være en stor ”Hollywood produktion”, men sæt dig ind i de basale ting som god lyd, lys, gennemtænkt storyline og sidst men ikke mindst – vær relevant med dit indhold! Et godt råd er altid: LESS IS MORE! Simpelt og enkelt med fokus på budskabet, kvaliteten og målet for videoen. 


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page