top of page

DSV Prime Cargo var på udkig efter en fast partner til sparring og udvikling af content til deres digitale platforme med særligt fokus på LinkedIn.

Kunden:

DSV PrimeCargo (tidligere PrimeCargo) er en logistikvirksomhed, der arbejder med logistikløsninger for både B2B og B2C. De er den førende spiller i Danmark inden for 3PL-logistikløsninger til deres tre ekspertområder, fashion, living og e-commerce.

Det gjorde vi for at løse opgaven:

Første skridt var et møde mellem DSV Prime Cargo og Holckers. Her fik vi klarlagt, hvilke ønsker og mål DSV Prime Cargo havde for samarbejdet. På baggrund af dette udarbejdede Holckers en plan for samarbejdet, hvilken rolle DSV Prime Cargo skulle spille, og hvad Holckers skulle være tovholder på.

Det resulteret i et setup med helt tydelige linjer i forhold til informationsflow, hvilket content der skulle udvikles, hvilke andre partnere der skulle involveres i projektet samt klare godkendelsesprocesser for at undgå flaskehalse.

Holckers stod for følgende:

  • Sparring om retningen for kundens online tilstedeværelse

  • Kreative oplæg på baggrund af emner

  • Udvikling af tekstmateriale til posts

  • Produktion af kreativt indhold til posts

  • Posting af opslag

  • Monitoring af performance

Det siger kunden:
Vi har brugt Holckers som fast tovholder på vores SOME/LinkedIn profil med kæmpe succes.

Nikolaj er energisk, kreativ og struktureret – og altid med et smil på læben.

Ingen tvivl om at vi siden vi indgik samarbejdet med Nikolaj, har vi produceret langt flere post, med langt større variation, relevans og kreative vinkler – med usandsynligt megen positiv feedback fra medarbejdere, kunder, leverandører og andre aktører på nettet.

Jesper Eriksen, Tidl. Direktør DSV PrimeCargo

Har du brug for hjælp til lignende opgave?

​Så kontakt Holckers for en uforpligtende snak

headenergy_2
ECCO_KIDS
FRØS_1
OASIA_1
SECPRO
PRIME_CARGO

Se andre cases

bottom of page