top of page

Produktlancering og samarbejde med Anne Boysen

Kvadrat Really tog fat i Holckers for at få produceret en video, til produktlancering og samarbejde med designer Anne Boysen.

Kunden:

Really er delvist ejet af Kvadrat, som er den globalt førende producent af designtekstiler. Really opgraderer udtjente tekstiler til konstruerede materialer af høj kvalitet, der egner sig til projekter i industriel skala.

Det gjorde vi for at løse opgaven:

Baseret på et opstartsmøde omkring projektet, fik vi klarlagt linjerne og behovet for videoen. Her fik Holckers klarlagt, hvad videoen skulle indeholde, og hvor den skulle bruges henne. På baggrund af dette kom Holckers med et oplæg for den visuelle retning, samt strukturen i forhold til sammensætning af materialet og oplæg til interview. Efter godkendelse fra kunden blev pre-produktionen sat i gang, hvorefter videoerne blev produceret. Holckers stod her for hele produktionen, som fandt sted på tre forskellige lokationer, samt efterfølgende redigering. Det resulterede i én video, som efterfølgende er blevet anvendt i Reallys showrooms, samt på deres egen hjemmeside.

Holckers stod for følgende:

  • Visuel retning for det kreative materiale

  • Udarbejdelse af interviewspørgsmål

  • Produktion og redigering

Har du brug for hjælp til lignende opgave?

​Så kontakt Holckers for en uforpligtende snak

ECCO_KIDS
FRØS_1
OASIA_1
headenergy_2
SECPRO
PRIME_CARGO

Se andre cases

bottom of page