top of page

Workshops 

Bliv bedre til at bruge video i din virksomhed

Kunne du godt tænke dig at blive endnu skarpere på, hvad content og video indebærer, hvad det kan, hvorfor det skaber værdi, og hvordan I selv kan komme i gang med at bruge det i jeres virksomhed? Så kan du booke Holckers til workshops om dét og meget andet.

 

Holckers afholder video- og content-workshops for virksomheder, både on-site eller hos en af vores faste samarbejdspartnere.

 

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige. Derfor bliver vores workshops og oplæg skræddersyet til jeres behov og ønsker alt efter, hvad I synes er spændende, hvor lang tid I har til rådighed, hvor mange medarbejdere I er, hvilket udstyr I har tilgængeligt og lignende.

 

Når vi er færdige, har I fået en masse viden og praktiske værktøjer til video- og content-produktion, som I kan bruge med det samme. Så er I allerede ét skridt tættere på at booste jeres marketingindsats.

Det siger kunderne:

”Vi har lavet video i en del år, men ønskede at højne vores niveau indenfor videoproduktion, og bookede derfor Nikolaj til en videoworkshop. Han var super godt forberedt, og havde på forhånd sat sig ind i vores virksomhed og lavet en workshop ud fra hvor vi var på daværende tidspunkt. Udover en masse ny og brugbar viden, fik vi også nogle helt konkrete værktøjer og gode råd til at gøre vores kommende videoer meget bedre. ”

SecPro Sikring

 

Holckers afholder workshops i følgende: 

 

- Content-udvikling

- Video-markedsføring

- Kom i gang med video

- Videostrategi

- Koncepter & kampagne 

- Boost din online synlighed med video

Se case her:  

Hotel Oasia 

Strategisk Content workshop

Workshops & sparring: Work
Nyt%20til%20web_edited.jpg
bottom of page