top of page

Animationsvideo til produktlancering
LiiteGuard ønskede 2 videoer, der kunne bruges til produktlancering af to forskellige produkter. Videoerne skulle vise funktionaliteten, de tekniske ting og detaljerne i produkterne. De forskellige fordele ved produkterne og hvordan det kunne hjælpe deres kunder skulle også præsenteres.

Kunden:

LiiteGuard producerer og sælger funktionelt sportstøj og sportsudstyr, som er udviklet i samarbejde med fagfolk og topatleter. Med kendskab til alverdens skades- og smerteproblematikker er produkternes kvalitet for virksomheden helt essentiel.

Det gjorde vi for at løse opgaven:

På baggrund af et indledende møde fik Holckers klarlagt hvilke behov LiiteGuard havde. Holckers udviklede ud fra dette et visuelt storyboard for at vise hvordan opgaven kunne løses. Efter godkendelse fra LiiteGuard gik Holckers i gang med pre-produktionen, som bestod i at lave manuskript og storyboardet for hele animationsflowet. Animationsvideoerne blev herefter produceret og sendt til godkendelse hos kunden. Begge videoer blev lavet så de fungerede til kundens behov, nemlig annonceringsflows, YouTube og deres hjemmeside.

Holckers stod for følgende:

  • Udarbejdelse af storyboard

  • Udvikling af manus

  • Produktion og redigering 

Har du brug for hjælp til lignende opgave?

​Så kontakt Holckers for en uforpligtende snak

ECCO_KIDS
FRØS_1
OASIA_1
headenergy_2
SECPRO
PRIME_CARGO

Se andre cases

bottom of page