Sparring & udvikling

 

Holckers kan hjælpe med :

 

- Content planer

- Content emner

- Kampagneoplæg

- Konceptudvikling

- Strategi

- Målgrupper & adfærd

- Online synlighed

two%2520people%2520drawing%2520on%2520wh

Når du kaster penge i en kampagne eller et stykke content, er det selvfølgelig vigtigt, at du får value for money og det fulde udbytte af investeringen. Derfor skal planen være timet og tilrettelagt, så vi ikke ender med at brænde penge af på noget, der ingen effekt har.

 

Faktisk har vi 64 % bedre chancer for at opnå vores planlagte mål, når vi målretter og tilpasser vores indhold efter målgruppen og kanalen. Så det gør vi selvfølgelig.

 

Holckers hjælper både bureauer og virksomheder med strategisk sparring og udvikling af videokampagner og content – og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig!

 

For at sikre, at du får størst muligt udbytte af investeringen og samarbejdet, tager vi altid udgangspunkt i kampagnens aktuelle formål, målgruppe(r) og specifikke kanaler, så vi kan opnå det bedste resultat.

 

Vi kan ligeledes hjælpe dig med produktionen af din kampagne, hvis du kan se idéen i at have en partner, der kan følge kampagnen helt til dørs.

Det siger kunderne:

“Vi kontaktede Holckers i forbindelse med udvikling af vores præsentationsvideo.

Vi havde behov for sparring omkring udviklingen af selve historien og storyboardet, som skulle danne rammen for historien bag videoen. Nikolaj var hurtig til at sætte sig ind i vores forretning og tænke hvordan videoen skulle fungere strategisk for at ramme vores målsætninger. Nikolaj kom med rigtig gode input og leverede et komplet storyboard, som visuelt viste hvordan videoen skulle bygges op.”

Prime Cargo

Vi får content til at konvertere