top of page

Sparring & udvikling

Strategi & koncept: Work

Vi får content til at konvertere

Holckers kan hjælpe med :

 

- Content planer

- Content emner

- Kampagneoplæg

- Konceptudvikling

- Strategi

- Målgrupper & adfærd

- Online synlighed

two%2520people%2520drawing%2520on%2520wh

Når du kaster penge i en kampagne eller et stykke content, er det selvfølgelig vigtigt, at du får value for money og det fulde udbytte af investeringen. Derfor skal planen være timet og tilrettelagt, så vi ikke ender med at brænde penge af på noget, der ingen effekt har.

 

Faktisk har vi 64 % bedre chancer for at opnå vores planlagte mål, når vi målretter og tilpasser vores indhold efter målgruppen og kanalen. Så det gør vi selvfølgelig.

 

Holckers hjælper både bureauer og virksomheder med strategisk sparring og udvikling af videokampagner og content – og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig!

 

For at sikre, at du får størst muligt udbytte af investeringen og samarbejdet, tager vi altid udgangspunkt i kampagnens aktuelle formål, målgruppe(r) og specifikke kanaler, så vi kan opnå det bedste resultat.

 

Vi kan ligeledes hjælpe dig med produktionen af din kampagne, hvis du kan se idéen i at have en partner, der kan følge kampagnen helt til dørs.

Det siger kunderne:

"Vi har brugt Nikolaj som fast tovholder på vores SOME/LinkedIn

profil med kæmpe succes. 

Nikolaj er energisk, kreativ og struktureret – og altid med et smil på læben.

 Ingen tvivl om at vi siden vi indgik samarbejdet med Nikolaj, har vi produceret langt flere post, med langt større variation, relevans og kreative vinkler – med usandsynligt megen positiv feedback fra medarbejdere, kunder, leverandører og andre aktører på nettet. 

Varm anbefaling herfra!"

Jesper Eriksen, Direktør DSV Prime Cargo

bottom of page