top of page
Søg
  • Forfatters billedeNikolaj Holck

3 grunde til, at du får en bedre konvertering med det rette format!

Det er selvfølgelig nemmest at lave din video i et format og bruge dette alle steder. Men hele dit udtryk bliver meget bedre, hvis du benytter dig af de konkrete formater i forhold til den aktuelle platform, hvor din video skal benyttes. Både i forhold til din synlighed, men også i forhold til den konkrete performance af din video og hele bruger oplevelsen for modtageren.


Her er 3 grunde, der kan gøre dig klogere...1) Skubber konkurrenterne længere ned.


Når vi benytter os af 1:1, eller endnu bedre 4:5 format, så fylder vi mere af feedet/skærmen på en smartphone. Det giver os længere tids opmærksomhed, og holder den næste i køen væk lidt længere. Dermed kan det nysgerrige øje ikke helt så hurtigt se, om det er Red Bull eller influenserne, der kommer med næste feed, der evt. kan være lidt mere interessant end dit opslag!2) Mere synlig


Din video kommer til at fremstå meget mere markant, da hele billedet bliver større inkl. dine grafiske elementer og dine undertekster. Det gør det meget nemmere for modtageren at se dit budskab (specielt fordi de fleste videoer afspilles uden lyd).3) Du vinder tid.


I sidste ende, giver det større format dig lidt længere tid i modtagerens øjne, ikke meget, men nok til at du har den smule mere tid til at hæfte dig fast. Så når vi ser på tallene fra IBA-casen, så er den ekstra tid, der vindes i forhold til, hvad det koster at få lavet din video i et ekstra format ret værdifuld!
9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page