top of page

Rekrutteringsvideoer

Til en større rekrutteringskampagne ønskede Phønix Tag en række videoer omkring deres medarbejdere. Videoerne skulle vise, hvordan det er at være ansat i Phønix Tag og karrieremulighederne i virksomheden.

Kunden:

Phønix Tag er Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre. Med solid ballast af faglig ekspertise og praktisk erfaring, tilbyder Phønix Tag tagløsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser - både til private kunder og erhverv.

Det gjorde vi for at løse opgaven:

Holckers fik til opgave at finde den visuelle retning for videoerne, samt at udarbejde interviewspørgsmål. Derudover stod Holckers for pre-produktionen, som indebar sparring omkring lokationer og planlægning af optagelserne. Alt dette skulle danne rammerne for produktionsprocessen. Herefter gik Holckers i gang med produktion af videoerne og efterfølgende redigering. Projektet resulterede i tre hovedvideoer, som efterfølgende blev lavet om til forskellige versioneringer, da videoerne både skulle anvendes til annoncering på YouTube, Facebook og Instagram, men også deres egen hjemmeside.

Holckers stod for følgende:

  • Visuel retning for det kreative materiale

  • Udarbejdelse af interviewspørgsmål

  • Valg af lokationer

  • Produktion og redigering

Har du brug for hjælp til lignende opgave?

​Så kontakt Holckers for en uforpligtende snak

ECCO_KIDS
FRØS_1
OASIA_1
headenergy_2
SECPRO
PRIME_CARGO

Se andre cases

bottom of page