top of page
Søg
  • Forfatters billedeNikolaj Holck

5 steder du kan øge din konvertering med video (inkl. eksempler)

Video er det mest populærere medieformat på tværs af alle kundesegmenter. Det er gået fra at være et ”nice-to-have” produkt i dit marketing-mix, til et sikkert ”need-to-have”. Udover at været et perfekt redskab til at kommunikere budskaber osv., kan video også have en positiv effekt i din CRO (Convertion Rate Optimization). Video kan være med til at skabe bedre resultater for dine aktiviteter igennem målgruppens kunderejse.

I denne artikel vil vi komme ind på 5 steder i kunderejsen, hvor video kan have en positiv effekt på den ønskede konvertering. Der bliver taget udgangspunkt i nedenstående model:
Awareness – Skab opmærksomhed


Sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram er nogle af de mest anvendte platforme i forhold til at skabe opmærksomhed. Det kan både være igennem organiske eller betalte opslag. Hvis du også benytter dig af disse kanaler er video et stærkt redskab til at øge din konvertering af din indsats.

Opslag med video får både bedre eksponering på de relevante platforme, men også væsentligt mere opmærksomhed fra brugerne. Ifølge LinkedIn giver annoncer med video op til 50 % bedre view rate og et CTR-gennemsnit på 1.84% - det højeste for alle de forskellige annonceformater du kan vælge.
Consideration – Blive synlig i overvejelsesprocessen


I overvejelsesfasen skal du sikre dig at du er ”top of mind”, og her er video igen et stærkt redskab.

4 ud af 5 fortrækker information omkring et produkt eller en ydelse gennem video, og det kan være netop DIN video som på f. eks YouTube overbeviser forbrugere om, at det er hos dig de skal købe deres produkt. Vi kan med video effektivt øge trafikken fra f. eks google eller YouTube direkte til dit site.

Når du arbejder med video i overvejelsesfasen, skal du være opmærksom på følgende:

· Sørg for tekstoptimering af video f. eks på YouTube

· Husk at intro i videoen skal give svar på hvad modtager får ud af at se videoen
Purchase – Gør beslutningsprocessen nemmere


I købsprocessen spiller video en stor rolle. Næsten 70 % er mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en ydelse, når de har set en relevant video om det pågældende produkt. Med video i købsbeslutningsprocessen, kan vi elimere nogle af de spørgsmål, der kunne blive en købsbarriere, som f. eks montering, mængder, størrelser eller andre spørgsmål der vil få forbrugere til at udskyde købet i stedet for at afslutte det straks.Retention – Fastholdelse dine kunder


Et rigtig stærkt redskab i forhold til at bibeholde kontakt og interesse hos kunder er e-mail marketing. For at dine e-mails skaber værdi, skal indholdet være interessant og relevant for netop din målgruppe. Video i e-mail kan både øge din opening rate, booste din CTR og endda være et redskab til at få færre un-subscribers.
Advocacy – Få hjælp fra dine eksisterende kunder


Kan du få dine eksisterende kunder til at sprede dit budskab, f. eks gennem sociale medier, giver det en stor troværdighed til din markedsføring. Dit indhold kommer længere ud og rammer evt. nye potentielle målgrupper. Igen er video det bedste medieformat. Helt overordnet er folk nemlig mere tilbøjelige at dele videoindhold frem billeder eller tekst.
Har du brug for hjælp eller sparring til selv at komme i gang med ovenstående, så tag fat i Holckers(Kontakt) eller se mere HER

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page